Σ. Βούλτεψη: Σοβαρό ζήτημα η αμφισβήτηση της δεδηλωμένης

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 10:06
UPD:10:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Η κ. Βούλτεψη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος σημειώνοντας πως «μέχρι τώρα δεν ξέρουμε ποια είναι η γραμμή του» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στη χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, ότι «την ψήφο εμπιστοσύνης την δίνει ο λαός» απάντησε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη, μιλώντας στον Σκάι.

«Η αμφισβήτηση της δεδηλωμένης είναι σοβαρό ζήτημα», δήλωσε η κ. Βούλτεψη τονίζοντας ότι με την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση έπρεπε να απαντήσει στην «ανευθυνότητα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης που «που έσερνε τη χώρα στην εκλογολογία».

Η κ. Βούλτεψη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος σημειώνοντας πως «μέχρι τώρα δεν ξέρουμε ποια είναι η γραμμή του».

Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινή της δήλωση, η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα. «Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε "διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους". Άρον-άρον απέσυρε την… "απόσυρση" χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι "μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ". Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;», ανέφερε στη δήλωσή της με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Φεστιβάλ Νεολαίας του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή