Σ. Βούγιας: «Η κυβέρνηση έπεσε στην παγίδα που η ίδια έστησε»

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2004 14:08
A- A A+

«Η κυβέρνηση έπεσε στην παγίδα που η ίδια έστησε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τυπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, αξιολογώντας τα αποτελέσματα της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την Οικονομία.

Όπως είπε ο κ. Βούγιας, απο τη χθεσινοβραδυνή συζήτηση αποδείχθηκε οτι ο ισχυρισμός της κυβέρνησης περί μαύρης τρύπας στην οικονομία είναι μύθος.

Σύμφωνα με τον κ. Βούγια, η κυβέρνηση, με τον τρόπο που χειρίστηκε

το θέμα του ελλείμματος, ακυρώνει τη δυνατότητα αναδιανομής του εθνικού εισοδήματος που είχε εξασφαλίσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα οδηγεί σε λιτότητα και μη εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων της ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι στη χθεσινή συζήτηση αποκαλύφθηκε το σχέδιο μετάθεσης των προβλημάτων και επίρριψης των ευθυνών στο ΠΑΣΟΚ, ενώ με πονηρό -όπως επισήμανε- τρόπο η ΝΔ «θέτει θέμα σκανδαλολογίας και μεταθέτει την επίλυση του θέματος για αργότερα ώστε το θέμα να σέρνεται».

Τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης άρχισαν να γίνονται ορατά και δείχνουν οτι στρέφεται στο γνωστό δεξιό της πολιτικό χαρακτήρα, πρόσθεσε ο κ. Βούγιας και εκτίμησε ότι τα αποτελέσματα αυτά σε συνδυασμό με τη μεγάλη οργανωτική και πολιτική αντεπίθεση που άρχισε το ΠΑΣΟΚ, θα δώσουν θετικά αποτελέσματα στις ευρωεκλογές για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές, ο κ. Βούγιας δήλωσε ότι το θέμα έχει τεθεί στη Διακομματική Επιτροπή και έχουν συμφωνήσει όλα τα κόμματα. Απομένει μόνο να οριστούν οι λεπτομέρειες, συμπλήρωσε.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή