Απάντηση Παυλόπουλου στην επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για συμβασιούχους

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2004 14:28
UPD:15:56
A- A A+

Για «πανικό και φόβο» της αξιωματικής αντιπολιτευσης κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του σχετικά με την επερώτηση 41 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των 250.000 συμβασιούχων.

Όπως αναφέρει ο κ. υπουργός, πριν τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα πάρουν την τελική τους μορφή, η αξιωματική αντιπολίτευση «δείχνει πανικό επειδή η κυβέρνηση κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για το ζήτημα των συμβασιούχων και το φόβο που προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η σταδιακή αποκάλυψη των τεράστιων πολιτικών ευθυνών των κυβερνήσεών του για τη δημιουργία του ζητήματος αυτού».

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ γιατί, απαντώντας στην επερώτησή τους, θα μου δοθεί η δυνατότητα να δείξω -για μιαν ακόμη φορά- ποιοι, για χρόνια ολόκληρα, ενέπαιζαν τους συμβασιούχους, ποιοι, ως υπουργοί, αποδείχθηκαν διαχρονικά έμποροι ελπίδων έναντι των συμβασιούχων, ποιοι τους κράτησαν ομήρους, για μικροκομματικούς λόγους, κυρίως στις διαδοχικές προεκλογικές αναμετρήσεις που μεσολάβησαν, και ποιοι εξέθεσαν το κύρος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παραβιάζοντας -ασύστολα και ανεύθυνα– τις ρυθμίσεις της αντίστοιχης κοινοτικής οδηγίας ως προς τους συμβασιούχους», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Παυλόπουλος.

«¶φησα τελευταία την επισήμανση, η οποία αφορά την απύθμενη υποκρισία που κρύβει η Επερώτηση αυτή. Μια τέτοια όμως υποκρισία, είναι κλασικό χαρακτηριστικό δείγμα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που ως κυβέρνηση δημιουργεί τεράστια κοινωνικά προβλήματα και ως αντιπολίτευση επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες του γι’ αυτά στους άλλους. Αλλά φαίνεται ότι είναι δύσκολο, ακόμη και τώρα, για το ΠΑΣΟΚ, να καταλάβει ότι, ιδίως γι’ αυτήν την πολιτική ανευθυνότητα, ο λαός το κατέταξε στην αντιπολίτευση» καταλήγει στην απάντησή του ο υπουργός Εσωτερικών.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή