Ρουσόπουλος: Aπεκαλύφθη η πραγματική κατάσταση της οικονομίας

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2004 14:37
A- A A+

«Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή έδειξε την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία του τόπου. Και ανέδειξε τα βασικά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε πως από τη συζήτηση κατεδείχθη ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση δημιούργησε λογιστικά ψευδείς εντυπώσεις στη διεθνή κοινότητα και το λαό».

Επιπρόσθετα, ο κ. Ρουσόπουλος υπογράμμισε «τα πολλά και αντιφατικά που ειπώθηκαν χθες από την αξιωματική αντιπολίτευση» αναφέροντας ενδεικτικά ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου, ενώ επέκρινε την κυβέρνηση για τους βραδείς ρυθμούς υποβολής νομοσχεδίων στη Βουλή, λίγο αργότερα δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί για την αντιμετώπιση του φαινομένου της πολυνομίας.

Για το «σκάνδαλο του Χρηματιστήριου» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στη χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού, ο οποίος τόνισε ότι κάθε υπόθεση όπου καταπατήθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια «δεν θα κουκουλωθεί, αλλά θα παραπεμφθεί στη νόμιμη οδό. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, σημασία έχει η πολιτική βούληση και εμείς την έχουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή