Φονική καραμπόλα στην Εγνατία

Τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες
Κυριακή, 05 Οκτωβρίου 2014 11:28
UPD:19:03
A- A A+

Μεγάλη καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν νταλίκα προσέκρουσε σε πάνω από 30 αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα στο σημείο λόγω έργων.

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, ενώ τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

R THESS

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθος Αθανασόπουλος έκανε λόγο για δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ. και μία νταλίκα. Στο Ι.Χ. εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο, ενώ αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

Λίγη ώρα μετά το δυστύχημα συνελήφθη ο αλλοδαπός οδηγός της νταλίκας, ο οποίος κρατείται στη Βέροια και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο έπεσε πάνω στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης και Θεσσαλονίκης με εκτροπές από τον κόσμο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή