Γκομέλσκι Καπ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε 63-55 τη Νίζνι Νόβγκοροντ

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 18:03
UPD:18:05
ICON

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με κορυφαίο τον Ει Τζέι Σλότερ (16π.) ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 63-55 της Νίζνι Νόβγκοροντ και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό του «Γκομέλσκι Καπ».

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν η «αποκάλυψη» της ελληνικής ομάδας στο πρώτο της τεστ επί ρωσικού εδάφους, ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια οι «πράσινοι» ήταν σαφώς βελτιωμένοι στην άμυνα.

Παρά τις απουσίες των Μαυροκεφαλίδη, Νέλσον και Μποχωρίδη, ο Παναθηναϊκός έδειξε εμφανή σημάδια ανάκαμψης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι των προημιτελικών του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (9/10).

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε αγώνες προετοιμασίας το «τριφύλλι» έπαιξε πιεστική άμυνα, ενώ είχε σε μεγάλη μέρα το Σλότερ, αλλά και το Μπατίστα, που πέτυχε σε ένα ακόμη ματς νταμπ-νταμπλ σε άμυνα και επίθεση (19π,- 16ρ.) Επίσης πολύ καλός ήταν και ο Τζέιμς Γκιστ, που πέτυχε 11 πόντους, ενώ βοήθησε πάρα πολύ και στην άμυνα.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε και ο Γιάνις Μπλουμς, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία κι άφησε υποσχέσεις ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις