Δ. Κουτσούμπας: Αποπροσανατολιστικοί οι δικομματικοί καβγάδες

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 12:42
UPD:15:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με την Αλέκα Παπαρήγα στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

A- A A+

Αποπροσανατολιστικούς χαρακτήρισε τους «δικομματικούς καβγάδες στη Βουλή» ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, με δηλώσεις του στη διάρκεια συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες να οργανώσουν τη λαϊκή πάλη «μέσα από τα συνδικάτα μαζί με το ΠΑΜΕ, με τις άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις, με οργάνωση της Λαϊκής Συμμαχίας, με ενίσχυση του ΚΚΕ παντού».

Υπενθύμισε παράλληλα τις θέσεις του ΚΚΕ «για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ικανοποιητικούς μισθούς όχι κάτω από 751 ευρώ, για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και της σύνταξης, για κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων, για φοροαπαλλαγές, για κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων και φορολογικών μέτρων που πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες».

902PORTAL

Σήμερα, εκτός από την Αθήνα, πραγματοποιούνται συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ για την ανεργία και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, ενώ κορύφωση της δράσης θα αποτελέσει το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή