Σήμερα η δίκη του Ηλ. Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λ. Κανέλλη

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 11:30
UPD:13:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προσέρχεται στα δικαστήρια, υπό τη συνοδεία αστυνομικών.

A- A A+

Σήμερα δικάζεται ενώπιον του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, πριν από περίπου δύο χρόνια, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχει μεταφερθεί ήδη στα κρατητήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφορούν τη χειροδικία σε βάρος της κ. Κανέλλη, καθώς και την εκτόξευση ενός ποτηριού με νερό στη νυν περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

ANT1

Παρών στο δικαστήριο είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης. Η δίωξη σε βάρος του βουλευτή είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτα από την εισαγγελία.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια, ο κ. Κασιδιάρης είπε: «Οι κλέφτες είναι στη φυλακή και εμείς στη Βουλή. Ήρθε η ώρα του Σαμαρά».

Η κ. Κανέλλη από την πλευρά της αναφέρθηκε σε «πολιτικό φασισμό» και τόνισε, για την παρουσία της στην Ευελπίδων, ότι έχει «ηθικό χρέος» να καταθέσει.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή