Μίτσελ: Χάσαμε το πλεονέκτημα της νίκης με Ατλέτικο

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 00:48
UPD:01:18
EUROKINISSI/ACTION IMAGES

Ο Μίτσελ είχε παράπονα από τις αποφάσεις του Ρώσου διαιτητή Καράσεφ, ο οποίος αρνήθηκε στον Ολυμπιακό ένα πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός έχασε μια μάχη αλλά όχι και τον «πόλεμο» της πρόκρισης, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να παλέψουν πια μέχρι τέλους στα παιχνίδια που απομένουν, όπως επισήμανε ο Μίτσελ.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας εστίασε, όπως ήταν φυσικό, στα απίστευτα για ομάδα που αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο αμυντικά λάθη, αλλά και την αστοχία στην τελική προσπάθεια.

«Παίξαμε με χαρακτήρα, προσωπικότητα και αποφασιστικότητα αλλά κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, λάθη που συνήθως τα πληρώνεις ακριβά» υπογράμμισε ο Ισπανός στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη λήξη της συνάντησης.

«Είχαμε κατοχή και έλεγχο της κυκλοφορίας αλλά όχι ευστοχία στα σουτ, κι όταν λείπει αυτό δεν βάζεις γκολ. Χάσαμε το πλεονέκτημα που πήραμε με τη νίκη με την Ατλέτικο και τώρα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτό κάναμε σήμερα κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» πρόσθεσε.

Ο Μίτσελ είχε παράπονα από τις αποφάσεις του Ρώσου διαιτητή Καράσεφ, ο οποίος αρνήθηκε στον Ολυμπιακό ένα πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη. «Από το σημείο που βρισκόμουν δεν είδα καλά τις φάσεις, πιστεύω όμως αυτά που μου είπαν οι παίκτες μου. Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Εγώ μιλάω για την ομάδα μου, αλλά πιστεύω πως ήταν πέναλτι» είπε.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Μίτσελ μίλησε για:

Τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε: «Το ''παιχνίδι'' που έγινε χθες στη συνέντευξη Τύπου το έχω ξεχάσει. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να συζητάμε κάποια πράγματα ο ένας απέναντι στον άλλον και όχι στη συνέντευξη Τύπου. Όσο για τη φάση του πέναλτι, ευχαριστούμε πολύ που παραδέχθηκε (ο Χαρέιντε) πως ήταν πέναλτι, ήταν κάτι που είδε όλος ο κόσμος».

Τα λάθη της ομάδας του: «Τα λάθη που γίνονται από τον καθένα σε ένα παιχνίδι, τους παίκτες, τους προπονητές, τον διαιτητή, σίγουρα επηρεάζουν ένα ματς. Όπως και να έχει σήμερα η ομάδα μας έπαιξε με χαρακτήρα και προσωπικότητα, όμως δεν ήμασταν νικητές στις δύο περιοχές. Σε τέτοια διοργάνωση, πάντως, τα λάθη πληρώνονται αρκετά».

Το αν μπορεί η Μάλμε να νικήσει Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους: «Ναι, γιατί το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία διοργάνωση για δυνατές ομάδες και η Μάλμε είναι δυνατή ομάδα. Δεν μας εξέπληξε αυτό, ξέραμε πως είναι μία δυνατή ομάδα».

Την κριτική του στις φάσεις των γκολ: «Αναγνωρίζω ότι ήταν δύο μεγάλα λάθη στην άμυνά μας αλλά δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον παίκτη, δεν θα ήταν δίκαιο να κατηγορήσω έναν παίκτη. Απλώς, δεν είναι συνηθισμένο να μπαίνουν τέτοια γκολ. Δεν θα κατηγορήσουμε για την ήττα τον διαιτητή, αλλά όχι και τους παίκτες μας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις