Η ατζέντα της Πέμπτης

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 09:39
UPD:13:13
A- A A+

10:00 Πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ και συμμετοχή 35 κομμουνιστικών κι εργατικών κομμάτων, Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση με θέμα:

«Η Ευρώπη 100 χρόνια από τον Α` Παγκόσμιο Πόλεμο. Καπιταλισμός: κρίση, φασισμός, πόλεμος. Η πάλη των κομμουνιστικών κι εργατικών κόμματων για την Ευρώπη του σοσιαλισμού, της ειρήνης, της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Την εισήγηση στη Συνάντηση θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

13:30 Συνέντευξη Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρόταση νόμου του για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στην αίθουσα Γερουσίας

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

18:30 Ομιλία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη κατά την έναρξη του 3ου Συνεδρίου του κόμματος στην αίθουσα «Cine Κεραμεικός», Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος 13, Αθήνα. Το Συνέδριο θα διαρκέσει ως τις 5 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδια 

9:30 Ο νέος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, θα ορκιστεί αύριο, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου ενώπιον του υπουργού κ. Νίκου Δένδια.

Στις 12.30 ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Samsung Medison (εμπορικό βραχίονα των ιατρικών μηχανημάτων του κορεατικού Ομίλου) κ. Wayne Spittle και με τον Πρόεδρο της Samsung Healthcare Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο.

Στις 18:30 ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Οικονομικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Steffen Kampeter. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι, μεταξύ άλλων, η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και η διμερής συνεργασία, με επίκεντρο το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο (IFG).

Η ορκωμοσία και οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Νίκης 5-7).

18:00 Εγκαίνια της επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας (Δ.Δ. Αλέας Δήμου Τρίπολης). Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή