Ιταλία: Διασυρμός της Ίντερ στο «Μεάτσα»

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 18:13
UPD:18:18
EPA/MATTEO BAZZI

Η...βαριά ήττα των «νερατζούρι» προήλθε σε μεγάλο βαθμό μετά την αποβολή του Ναγκατόμο στο 28ο λεπτό. Η ομάδα του Μιλάνου κατέρρευσε όταν έμεινε με 10 παίκτες και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της.

A- A A+

Το διασυρμό στην έδρα της από την Κάλιαρι, με 4-1, γνώρισε σήμερα η Ίντερ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η...βαριά ήττα των «νερατζούρι» προήλθε σε μεγάλο βαθμό μετά την αποβολή του Ναγκατόμο στο 28ο λεπτό. Η ομάδα του Μιλάνου κατέρρευσε όταν έμεινε με 10 παίκτες και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό η μέχρι σήμερα προτελευταία της βαθμολογίας, Κάλιαρι, η οποία με χατ τρικ του Έκνταλ πέρασε θριαμβευτικά από το Μιλάνο. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας της Σαρδηνίας πέτυχε όσα τέρματα είχε σημειώσει συνολικά στις προηγούμενες 77 συμμετοχές του με την Κάλιαρι στο καμπιονάτο.  

REUTERS/GIAMPIERO SPOSITO

Οι «ροσονέρι», που βρέθηκαν να χάνουν από την Τσεζένα, τελικά κατάφεραν να πάρουν το βαθμό και τελικά θα πρέπει να έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, καθώς έμειναν και με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ζαπάτα.

Ούτε η άλλη ομάδα του Μιλάνου, η Μίλαν, κατάφερε να χαμογελάσει. Οι «ροσονέρι», που βρέθηκαν να χάνουν από την Τσεζένα, τελικά κατάφεραν να πάρουν το βαθμό και τελικά θα πρέπει να έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, καθώς έμειναν και με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ζαπάτα.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού «κυρίως πιάτου» της αγωνιστικής ήταν το νέο στραβοπάτημα της Φιορεντίνα.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού «κυρίως πιάτου» της αγωνιστικής ήταν το νέο στραβοπάτημα της Φιορεντίνα, εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Τορίνο, τελικά πήρε το βαθμό, χάρις στο γκολ του Μπαμπακάρ στο 78ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Σασουόλο-Νάπολι 0-1
(28’ Καγιεχόν)

Τσεζένα-Μίλαν       1-1
(10’ Σούτσι-19’ Ραμί)

Κιέβο-Έμπολι         1-1
(50’ Μετζιορίνι-59’ Πουτσιαρέλι)

Ίντερ-Κάλιαρι          1-4
(18’ Οσβάλντο-10’ Σάου, 29’, 34’, 44’ Έκνταλ)

Τορίνο-Φιορεντίνα   1-1
(62’ Κουαλιαρέλα-78' Μπαμπακάρ) 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις