Κορυφή για Μπάγερν, νέα ήττα για Ντόρτμουντ

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 18:36
UPD:21:43
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πανηγυρίζουν τη νίκη του επί της Κολονίας.

A- A A+

Η Μπάγερν «πήρε μπροστά» για τα καλά στη Γερμανία και η Κολονία δεν ήταν δυνατόν να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για τους Βαυαρούς, ακόμη κι αν έπαιζε στην έδρα της.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε 2-0 τα «κριάρια» με σκόρερ τους Γκέτσε (19΄) και Χάλφαρ (66΄ αυτογκόλ) και διατηρεί την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από την επίσης εντυπωσιακή Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ, που πέρασε με 2-1 (8΄ Χέρμαν, 14΄ Ράφαελ - 70΄ Βέμερ) από την έδρα της Πάντερμπορν και ύστερα από έξι αγωνιστικές έφτασε στους 12 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Μπάγερν.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Φράιμπουργκ χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στη δεύτερη θέση, ενώ νέα ήττα γνώρισε η απογοητευτική στο ξεκίνημα Μπορούσια Ντόρτμουντ, που έχασε στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ από τη Σάλκε, στο Γκελζενκίρχεν, με 2-1 (10΄ Μάτιπ, 23΄ Τσούπο Μότινγκ - 26΄ Ομπαμεγιάνγκ).

REUTERS/INA FASSBENDER

Οι παίκτες της Σάλκε πανηγυρίζουν.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από αρκετό καιρό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε στον πάγκο από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον χρησιμοποίησε στο 80΄ αντικαθιστώντας τον Ματς Χούμελς. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η πρώτη νίκη της Στουτγάρδης στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς με τέρμα του Σβάαμπ στο 69ο λεπτό νίκησε το Ανόβερο με 1-0.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η Βόλφσμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-1 (15΄ Ροντρίγκες, 57΄ Όλιτς - 37΄ Μπους) απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, που και φέτος έχει ξεκινήσει άσχημα και με απολογισμό μόλις δύο βαθμών σε έξι αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην Μπουντεσλίγκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις