Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 18 Μαΐου 2004 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα στο Ιόνιο ισχυροί. Τη νύχτα θα ενισχυθούν και στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί μετά το απόγευμα. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι το απόγευμα στο Ιόνιο σε ισχυρούς. Θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού μετά το απόγευμα. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς ενισχυόμενοι μετά το απόγευμα σε μέτριους μέχρι ισχυρούς. Θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Λίγες νεφώσεις κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι ενισχυόμενοι τη νύχτα σε ισχυρούς. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Λίγες νεφώσεις τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωϊνές κυρίως ώρες. Ανεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίες. Βελτίωση του καιρού μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενίς και από το βράδυ μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

Για αύριο Τετάρτη, στα ανατολικά και νότια, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις τις πρωϊνές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή