Επιστρέφει με... σακάκι στην Εθνική ο Καραγκούνης

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 16:00
UPD:16:09
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας του διεθνή μέσου με την Εθνική ομάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, μετά και τη συζήτηση που είχε ο τέως αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Καραγκούνης είναι πολύ πιθανό να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΕΠΟ, καθώς εκτός των άλλων δεν έχει βρει πρόταση που να τον δελεάζει για να συνεχίσει την αγωνιστική καριέρα του σε κάποιο σύλλογο.

Τα ακριβή καθήκοντα που θα κληθεί να αναλάβει δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί, εικάζεται ωστόσο ότι θα πρόκειται για μια θέση που θα περιλαμβάνει αρμοδιότητες τιμ μάνατζερ και τεχνικού διευθυντή, ενώ σε κάθε περίπτωση θα έχει διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στους διεθνείς και τον Ρανιέρι.

Το θέμα πρόκειται να τεθεί προς έγκριση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, όμως το πλέον πιθανό σενάριο είναι ο Καραγκούνης να ξεκινήσει άμεσα τη νέα ενασχόλησή του αναλαμβάνοντας καθήκοντα από τους δύο προσεχείς αγώνες της Εθνικής, με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις