Δεν θα πάει στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ο Γ. Πανούσης

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 15:03
UPD:15:07
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς του πρόεδρου του κόμματος.

A- A A+

Την απόφασή του να μην παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Πανούσης, κάνοντας λόγο για «μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής αυλικών». 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Πανούσης είπε πως θεωρεί πως μοιάζει με φάρσα «η δημοκρατικοφάνεια του "ό,τι πει το συνέδριο", λες και δεν στήνονται συνέδρια, ή όλα έρχονται με διαφάνεια».

«Μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αυλικών ή των ηγεσιών», πρόσθεσε και συνέχισε: «Δεν θα είμαι εκεί. Είναι ξεκάθαρο. Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση». 

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς του πρόεδρου του κόμματος. «Αν ήμουν ο κ. Κουβέλης», τόνισε, «δεν θα κατέβαινα υποψήφιος. Εκκρεμεί αυτήν τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί το -τι να πω τώρα; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Ποια στρατηγική; Αυτό είναι ένα θαύμα τώρα. Ότι θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά… Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιον πολιτικό χρόνο;».

Σύμφωνα με τον κ. Πανούση, «μοιάζει να είναι σαν αυτοσκοπός, ένα συνέδριο με φρου-φρου κι αρώματα όπου ακούγεται γενικώς ότι πρέπει να επιζήσει η ανανεωτική αριστερά για το έθνος κλπ και θα συζητήσει την επανεκλογή του κ. Κουβέλη, ο οποίος είχε παραιτηθεί». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή