Ο Μάγκατ παραμένει στην Αγγλία ψάχνοντας νέα ομάδα

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 12:29
UPD:12:40
EPA/TAL COHEN
A- A A+

Ο πρώην μάνατζερ της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, σχεδιάζει να μείνει στην Αγγλία και περιμένει την κατάλληλη προσφορά για να ξαναπιάσει δουλειά μετά την απόλυση από τους «Κότατζερς», καθώς επιμένει ότι εξακολουθεί να έχει κάτι να δώσει και πως το μέλλον του βρίσκεται στην Αγγλία.

«Θα μείνω στην Αγγλία και θα δούμε τι θα έρθει» είπε ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος εγκατέλειψε το «Κρέιβεν Κότατζ» πριν από μία εβδομάδα, αφήνοντας τη Φούλαμ ουραγό στην Τσάμπιονσιπ.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι μέθοδοί μου μπορούν ακόμη να βοηθήσουν κάποια ομάδα. Σίγουρα, δεν αμφισβητών τον εαυτό μου» πρόσθεσε ο Μάγκατ μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Sport Bild.

Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε στο παρελθόν την Μπάγερν Μονάχου σε δύο συνεχή νταμπλ (2004-2005, 2005-2006), ενώ υπό την καθοδήγησή του η Βόλφσμπουργκ κατάκτησε τον πρώτο (και μοναδικό έως τώρα) τίτλο στην ιστορία της στην Μπουντεσλίγκα, το 2009.

Η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν μια δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με τη Σάλκε, το 2010, αλλά η επιστροφή στην Βόλφσμπουργκ δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία. Πέρυσι ανέλαβε τη Φούλαμ, η οποία πάντως βρισκόταν ήδη σε δυσχερή βαθμολογική θέση, όμως δεν κατόρθωσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις