Δημοσιογράφος παραιτείται στον «αέρα»

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 11:45
UPD:11:46
Alaska Dispatch News
A- A A+

Θεαματική παραίτηση στον «αέρα» έκανε η δημοσιογράφος του καναλιού KTVA της Αλάσκα, Τσάρλο Γκριν, αφήνοντας άναυδους τους συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές, το βράδυ της Κυριακής.

Η δημοσιογράφος ολοκλήρωνε της παρουσίαση ενός ρεπορτάζ σχετικά με τον σύλλογο νομιμοποίησης της κάνναβης στην Αλάσκα, όταν αποκάλυψε ότι είναι η ιδιοκτήτρια του «Alaska Cannabis Club», το οποίο παράγει μαριχουάνα για ιατρικούς σκοπούς.

Η Γκριν, βρίζοντας, δήλωσε «on air» ότι προτιμά να δώσει όλη της την ενέργεια στον αγώνα για αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στην πολιτεία, χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη την πολιτική για τα ναρκωτικά στις ΗΠΑ, και εγκατέλειψε το στούντιο.

Ο σύλλογος για τη νομιμοποίηση της κάνναβης είχε καλέσει τους «φίλους» του στο Facebook να συντονιστούν στο τηλεοπτικό δίκτυο το βράδυ της Κυριακής, ενώ η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ, ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Μέσω Twitter, το τηλεοπτικό δίκτυο απολογήθηκε στους τηλεθεατές, προσθέτοντας ότι η Γκριν αποτελεί παρελθόν για το κανάλι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή