Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2004 07:00
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το πρωΐ θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Λίγες νεφώσεις, παροδικά το πρωΐ αυξημένες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικί ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Τοπικές νεφώσεις τις πρωϊνές ώρες με πιθανή βροχή και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχροί και τοπικά στα νότια πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το πρωΐ θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Για αύριο Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή