Κύπελλο Ελλάδας: Πρεμιέρα για τους «μεγάλους», στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 09:50
UPD:10:16
ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Η δεύτερη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας ξεκινά σήμερα με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, η οποία θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Στο σημαντικότερο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν σε θετικό ξεκίνημα παρότι μετέβησαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια του Μίτσελ να αποφορτίσει τους βασικούς από τα συνεχή παιχνίδια.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις, ο Ατρόμητος με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη -μετά το χθεσινό διαζύγιο με τον Παράσχο- θα παίξει στην Εύβοια με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ εκτός έδρας αναμέτρηση περιμένει και τον Λεβαδειακό, που θα αντιμετωπίσει στο «Καυτανζόγλειο» τον Ηρακλή.

Από τα συνολικά οκτώ γκρουπ της διοργάνωσης την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι πρώτες δύο ομάδες της βαθμολογίας εκάστου ομίλου, όπως αυτή θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση των τριών αγωνιστικών. Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις στην παρούσα φάση είναι μονές. 

Το πρόγραμμα της Τρίτης 23/9:

1ος όμιλος: Παναχαϊκή-Ολυμπιακός  (19:00)

4ος όμιλος: Ηρακλής-Λεβαδειακός  (16:30)

5ος όμιλος: Ηρακλής Ψαχνών-Ατρόμητος (16:30)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις