Μεγάλο τρίποντο για ΠΑΟΚ, 1-0 στο Αγρίνιο

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 21:23
UPD:22:54
EUROKINISSI/VERVERIDIS.V
A- A A+

Πολύ σημαντική νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στην 4η αγωνιστική.

Με τους τρεις βαθμούς ο «Δικέφαλος» έφτασε στους 10 βαθμούς τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της κατάταξης, ενώ οι γηπεδούχοι του Μάκη Χάβου παραμένουν χωρίς νίκη, με συγκομιδή δύο βαθμών.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, πείσμα και πίεση του ενός αντίπαλου προς τον άλλο, στοιχεία που δημιουργούσαν δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας και κατ΄ επέκταση στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Αν εξαιρεθεί η φάση του 3ου λεπτού με τον Ράφαελ να διώχνει δύσκολα τη σέντρα του Ρατς κι εκείνη στο 6΄ με την κεφαλιά του Μορένο πάνω από το δοκάρι του Γλύκου, το πρώτο ημίωρο να χαρακτηριστεί από το κακό θέαμα.

EUROKINISSI/VERVERIDIS.V

Όλα αυτά ως το 35΄, όταν ο Κουτρομάνος ανέτρεψε τον Μακ και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο ίδιος ο Σλοβάκος γράφοντας το 0-1 ένα λεπτό αργότερα, ενώ στο 40΄ ο Ράφαελ αποσόβησε το 0-2 αποκρούοντας το σουτ του Αθανασιάδη.

Ο «Δικέφαλος» είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, στο 64ο λεπτό, όταν στο φάουλ του Ρατς η κεφαλιά του Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος κυριαρχούσε στις εναέριες μονομαχίες, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία μεγάλη στιγμή καταγράφηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ήταν η κορυφαία ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Κατσικάς απέτρεψε την ισοφάριση αποκρούοντας στη γραμμή το πλασέ του Άλβες

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις