Η Γιουβέντους πέρασε σαν πρωταθλήτρια από το «Σαν Σίρο»

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 23:53
UPD:21/09/2014 15:43
REUTERS/GIORGIO PEROTTINO
A- A A+

Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται πάντοτε κρύο, γι΄ αυτό ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι το απόλαυσε μέχρι την τελευταία... μπουκιά.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στο «Σαν Σίρο» επί της πρώην ομάδας του, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να επικρατεί 1-0 της Μίλαν και να σημειώνει την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

«Χρυσός» σκόρερ των «μπιανκονέρι» ήταν και πάλι ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος δέχθηκε την ασίστ του Πολ Πογκμπά στο 71ο λεπτό και νίκησε από κοντά τον Κριστιάν Αμπιάτι.

Ήταν το τρίτο γκολ του Αργεντινού σε τέσσερις ημέρες, με τον «αφηνιασμένο» Τέβες να έχει σκοράρει όλα τα γκολ στις δύο τελευταίες νίκες της ομάδας του, αφού είχε πετύχει και τα δύο της Γιουβέντους στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τη Μάλμε (2-0), για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Νωρίτερα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3η αγωνιστικής στο καμπιονάτο Τσεζένα και Έμπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης.

Οι «ρομανιόλι» προηγήθηκαν 2-0 με τα τέρματα των Γκουίντο Μαριλούνγκο (30΄) και Γκρεγκόρ Ντερφέλ (32΄), αλλά η Έμπολι κατόρθωσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, χάρις στο πέναλτι του Φραντσέσκο Ταβάνο στο 55ο και το τέρμα του Ντανιέλε Ρουγκάνι στο 72ο λεπτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις