Δίωξη στον Ηρόδοτο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 14:36
UPD:14:39
Eurokinissi/EUROKINISSI

Στιγμιότυπο από την μεταφορά του 46χρονου τραυματία απο το νοσοκομείο Ηρακλείου στην Αθήνα. Ο 46χρονος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν οπαδοί του Ηροδότου εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν με σε οπαδούς του Εθνικού που είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ΓΆ Εθνικής.

A- A A+

O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ηρόδοτο για τα έκτροπα των οπαδών του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού.

Η επέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης ήταν αναμενόμενη, από τη στιγμή κατά την οποία στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας, σοβαρότερα εκ των οποίων ένας 46χρονος η ζωή του οποίου βρίσκεται ακόμη σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του σωματείου Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 6 (περ. β,γ και ζ), σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Γ΄ Εθνικής της 14/9/2014 Ηρόδοτος-Εθνικός Πειραιά)».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις