Champions League: Νίκη στο 90΄ για Μπάγερν, τιμητική ήττα για ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 23:41
UPD:18/09/2014 10:57
EPA/ANDREAS GEBERT

Φάση του αγώνα Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι.

A- A A+

Ένα γκολ του Ζερόμ Μπόατενγκ στο 90ό λεπτό χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Μπάγερν, που αντιμετώπισε στο Μόναχο τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της βραδιάς.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, όπου συμμετέχει και η Ρόμα που έκανε «πλάκα» απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ολίμπικο», συντρίβοντας τους Ρώσους με 5-1.

Με τους Τοροσίδη, Μανωλά (76΄ Μπιβά) να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία προηγήθηκε 5-0 (6΄ Ιτούρμπε, 10΄, 31΄ Ζερβίνιο, 20΄ Μαϊκόν, 50΄ αυτ. Ιγκνάσεβιτς) πριν μειώσει για τους Μοσχοβίτες ο Μούσα στο 82΄.

Στον 6ο όμιλο ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε υπέροχα στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα και λύγισε μόνο στη φάση του 28ου λεπτού, όταν ο Πικέ σημείωσε με κεφαλιά το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που είχε τον Ούρκο Πάρντο σε μεγάλο βράδυ, έχασε την ευκαιρία να «τρελάνει» την Ευρώπη παίρνοντας ισοπαλία από τους «μπλαουγκράνα» στο 90΄, όταν ο Τερ Στέγκεν έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Μαντούκα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε στο Άμστερνταμ του Άγιαξ με τον Καβάνι στο 14΄ αλλά δεν πήρε τη νίκη, καθώς ισοφάρισε για τους Ολλανδούς ο Σεν στο 74΄, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-1).

Στον 7ο όμιλο η Τσέλσι «σκόνταψε» στην έδρα της, με τη Σάλκε να αποσπά ισοπαλία 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκαν με τον Φάμπρεγας στο 11΄ αλλά στο 62΄ ο Χούντελαρ ισοφάρισε.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και ο αγώνας στη Σλοβενία ανάμεσα στη Μάριμπορ και τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ με τον Νάνι στο 80΄ αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο γιος του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, ο 18χρονος Λούκα, σκόραρε το πρώτο τέρμα στην πρώτη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μπει ως αλλαγή στο 81΄.

Στον 8ο όμιλο, τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Σαν Μαμές», αλλά στο «Ντραγκάο» η Πόρτο δεν έδειξε έλεος απέναντι στη δυστυχή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, την οποία «κονιορτοποίησε» με 6-0 χάρις στο χατ-τρικ του Μπραχιμί (5΄, 32΄, 57΄) και τα τέρματα των Μαρτίνες (37΄), Αντριάν Λόπεθ (61΄) και Αμπουμπακάρ (76΄).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις