Αναστασιάδης: Θέλουμε να νικήσουμε και θα το κάνουμε

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 20:44
UPD:20:47
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

O Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Υποχρεωμένος να κερδίζει είναι ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

«Πρέπει να πω πως είμαστε υποχρεωμένοι σαν ΠΑΟΚ να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να δώσω και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του επί μίας μεγάλης ομάδας. Και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Για μας ο στόχος είναι κάθε ματς να το βλέπουμε όσο το δυνατό πιο σοβαρά, να προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και αυτό θα κάνουμε και αύριο» είπε ο Έλληνας προπονητής.

Για τη σημασία της νίκης και για το αν μπορεί η ομάδα του το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη ο Αναστασιάδης δήλωσε ότι «θα προσπαθήσουμε, στο κομμάτι της Ευρώπης που είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ να κάνουμε περισσότερα από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε».

Σε κάθε περίπτωση, ο τεχνικός του «Δικέφαλου» ζήτησε τη βοήθεια του φίλαθλου κοινού της ομάδας αλλά ζήτησε αυξημένη προσοχή: «Τον θέλουμε μαζί μας, αλίμονο να μην τον έχουμε μαζί μας. Το έχουμε πληρώσει αυτό να μην τον έχουμε. Όμως, θέλει προσοχή. Είναι και το πρεστίζ είμαστε και υπότροποι, μας έχουν βάλει στο μάτι. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό, αλλά ,μπροστά στο συμφέρον της ομάδας δεν πρέπει να γίνεται τίποτα που να τη ζημιώσει».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Γλύκος. «Στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται στην Ευρώπη. Η νίκη είναι στα δικά μας τα πόδια και την τακτική που θα ακολουθήσουμε, παρά να δώσουμε βάση στον αντίπαλο» ανέφερε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Ο Γλύκος ρωτήθηκε για τα φαβορί του ομίλου. «Σίγουρα η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα με ιστορία, όπως κι εμείς. Υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες στον όμιλο που δεν θέλω να της υποτιμήσω, όλα πάντως θα φανούν στο γήπεδο» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις