Μπους: Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον

Σε πολύ φιλικό κλίμα η συνάντηση με τον έλληνα πρωθυπουργό
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2004 19:09
UPD:20:18

A- A A+

Σε πολύ φιλικό κλίμα άρχισε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους.

Ο πρόεδρος Μπους στις δηλώσεις του στο Οβάλ Γραφείο, εξήρε την προσπάθεια και την πρόοδο της ελληνικής κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας ειδικά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον.

Στην αρχή των δηλώσεων του ο κ. Μπους είπε ότι θα συζητήσει με το φίλο του, όπως χαρακτηριστικά είπε, Κώστα Καραμανλή για πολλά θέματα, ένα από τα οποία είναι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ο κ. Μπους δήλωσε «ενθουσιασμένος που η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τους αγώνες». «Θα ήθελα να μπορούσα να παραβρεθώ αλλά θα είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Ετσι στέλνω τον πατέρα μου ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ στενή συνεργασία σας. Συνεργαζόμενοι για να διασφαλίσουμε ότι οι Αγώνες θα είναι επιτυχείς, ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην πανέμορφη χώρα σας σε ένα όσο πιό ασφαλές περιβάλλον γίνεται. Κάνετε πολύ καλή πρόοδο, κύριε πρωθυπουργέ και εκτιμώ την σκληρή δουλειά σας. Γνωρίζω ότι πρόθεσή σας είναι οι αγώνες αυτοί είναι οι καλύτεροι δυνατοί και γι' αυτό σας είμαι υπόχρεος», κατέληξε.

Ο πρόεδρος Μπους συνεχάρη τον κ. Καραμανλή για τη νίκη του στις εκλογές ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί και για την ονομαστική του εορτή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή