Παπαρήγα: To μήνυμα της κάλπης δριμύ κατηγορώ ενάντια στην Ε.Ε.

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2004 14:27
A- A A+

Τις εγκαταστάσεις της τεχνικής βάσης της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό επισκέφθηκε σήμερα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

«Στις 13 Ιούνη είναι κρίσιμο το τι θα βγει από την κάλπη. Το αν θα βγει και στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες ένα δριμύ κατηγορώ ενάντια στην Ε.Ε. Το αν βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ που στη χώρα μας είναι, επί της ουσίας, η μόνη αξιωματική αντιπολίτευση στην Ε.Ε. καθώς όλοι οι άλλοι είναι μαζί», τόνισε η κ. Παπαρήγα μιλώντας στους εργαζομένους.

Με την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου συνεργασίας του ΚΚΕ, επισήμανε η κ. Παπαρήγα, στέλνεται προειδοποίηση στην Ε.Ε. και στην κυβέρνηση, ενώ δίδεται και η ευκαιρία να υπάρξει «διόρθωση της ψήφου που δόθηκε στις 7 Μάρτη από λαϊκά στρώματα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

«Η διαφορά μας με τα άλλα κόμματα είναι ότι οι άλλοι λένε "μέσα στη στρούγκα", ανέφερε χαρακτηριστικά η γ.γ. του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «εμείς λέμε: μη κλείνετε τα μάτια σε έναν διαφορετικό δρόμο. Τίποτα στην πολιτική δεν είναι στάσιμο. Και η ιστορία έχει δείξει πως δεν υπάρχουν μόνιμες καταστάσεις. Αν σήμερα παροπλιστείς με την αντίληψη του μονοδρόμου αύριο θα σου τα πάρουν όλα».

«Η ψήφος στις 13 Ιούνη πρέπει να είναι ένα βήμα χειραφέτησης από τη μοιρολατρία. Να στέλνει μήνυμα ότι ο λαός ξέρει να αντιμετωπίζει κυβέρνηση και βιομηχάνους», κατέληξε η Αλέκα Παπαρήγα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή