Παπανδρέου: Προς όφελος εθνικό οι καλές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2004 18:02
A- A A+

«Είναι πάντα θετικό να διατηρούμε τις καλές διμερείς σχέσεις» με τις ΗΠΑ, «είναι προς όφελος εθνικό» Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κληθείς να σχολιάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Ουάσινγκτον.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει τονίσει πως σε ό,τι αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στέκεται πλάι στις προσπάθειες όλων των παραγόντων, και βεβαίως της ελληνικής κυβέρνησης, να περάσει το ισχυρό μήνυμα της ασφάλειας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και να τελεσθούν οι καλύτεροι Αγώνες που έχουν γίνει ποτέ, κάτι για το οποίο θα είμαστε ως έλληνες όλοι υπερήφανοι, πέραν από την κομματική μας προτίμηση», δήλωσε επίσης ο κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε ενημέρωση γύρω από τα μεγάλα θέματα που εκκρεμούν, -ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό- ζητήματα στα οποία, όπως είπε, «δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το ποια ήταν ακριβώς η ατζέντα και για το πώς εξελίχθηκαν». «Ελπίζουμε όμως σύντομα να έχουμε αυτήν την ενημέρωση», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για την ονομαστική τους εορτή, τόσο στο Κώστα Σημίτη και τον Κώστα Λαλιώτη, όσο και στον πρωθυπουργό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή