Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κατόπι του Ρονάλντο

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 14:08
UPD:14:16
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο στοχεύει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Express οι «μπλε» ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για την απόκτηση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επίσης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινο διάβολοι» θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το επόμενο καλοκαίρι προσφορά 60 εκ. λιρών στην πρωταθλήτρια Ευρώπης για να φέρουν τον παίκτη πίσω στο «Όλντ Τράφορντ», ενώ ο προπονητής της, Λουίς Φαν Γκάαλ, έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για μισθό μεγαλύτερο από τις  290.000 λίρες (περίπου 362 χιλιάδες ευρώ) την εβδομάδα που κερδίζει σήμερα.

Στην υπόθεση όμως υπεισήλθε η Τσέλσι, που στηρίζεται στην άριστη σχέση που διατηρούσε ο Πορτογάλος άσος με τον συμπατριώτη προπονητή του όταν συνεργάζονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο κοινός μάνατζερ των δύο (Ζόρζε Μέντες) διευκολύνει το εγχείρημα.

Αυτή τη στιγμή στην pole position βρίσκεται η Γιουνάιτεντ, αν ληφθεί υπόψη και η πρόσφατη δήλωση αγάπης του Ρονάλντο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «αγαπώ τη Μάντσεστερ, όλοι το ξέρουν και το έχω πει πολλές φορές. Η Μάντσεστερ είναι στην καρδιά μου, εκεί έχω πολλούς φίλους, οι οπαδοί είναι φανταστικοί και ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις