Κατενθουσιασμένοι οι Γουίλιαμ - Κέιτ για το δεύτερο «πριγκιπικό μωρό»

Το ίδιο και η βασίλισσα Ελισάβετ
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 18:32
UPD:18:33
REUTERS/PHIL NOBLE

Τα βρετανικά ανάκτορα ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

A- A A+

Ο Βρετανός πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ είναι «κατενθουσιασμένοι» από το γεγονός ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Τα ανάκτορα του Κένσιγκτον ανακοίνωσαν ότι η δούκισσα Κέιτ υποφέρει από μία ελαφριά «πρωινή αδιαθεσία», όπως την περίοδο κατά την οποία ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Γεώργιο, το πρώτο της παιδί, το οποίο γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2013.

Μιλώντας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τόνισε ότι πέρασαν κάποιες «περίεργες ημέρες», ωστόσο τα νέα είναι «καταπληκτικά».

Το νέο τέκνο της πριγκιπικής οικογένειας θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου από την βασίλισσα Ελισάβετ, μετά τον παππού του, πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γεώργιο.

EURONEWS

Σε ό,τι αφορά τη δούκισσα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σημείωσε ότι εκείνη «νιώθει καλά».

Η πρώτη εγκυμοσύνη της δούκισσας Κέιτ ανακοινώθηκε λίγες εβδομάδες αφού είχε συλλάβει τον πρίγκιπα Γεώργιο, λόγω της εισαγωγής της στο νοσοκομείο, τον Δεκέμβριο του 2012.

Το παλάτι σημείωσε ότι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ, καθώς και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα.

Ο Βρετανός συντηρητικός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο επικεφαλής των Εργατικών Εντ Μιλιμπαντ και ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπέρι βρίσκονται μεταξύ όσων συνεχάρησαν το ζεύγος.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή