«Πυρά» Βούγια κατά της κυβέρνησης

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2004 14:14
A- A A+

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε σήμετα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, με αφορμή την πρόσφατη διαφωνία του υπουργού Υγείας με τον υφυπουργό Αθανάσιο Γιαννόπουλο αλλά και το θέμα το συμβασιούχων.

Ο κ. Βούγιας χαρακτήρισε το τελευταίο κρούσμα διαφωνίας μεταξύ μελών της κυβέρνησης «δείγμα κακόφωνης βαβέλ» δυόμιση μόλις μήνες μετά τις εκλογές, και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αν τώρα γίνονται αυτά φανταστείτε τί θα γίνει στη συνέχεια...».

Για το θέμα των συμβασιούχων, ο κ. Βούγιας επισήμανε πως η κυβέρνηση παραπέμπει ένα πολιτικό θέμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως νομικό ερώτημα και υπενθύμισε την προεκλογική υπόσχεση του κ. Καραμανλή για νομιμοποίηση 250.000 συμβασιούχων, ενώ η ρυθμιση που προωθεί η κυβέρνηση δεν καλύπτει ούτε το 10% των ενδιαφερομένων.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για πολιτική εξαπάτησή των συμβασιούχων απο τη Νέα Δημοκρατία, η οποία -όπως υπενθύμισε ο κ. Βούγιας- πριν από τις εκλογές μιλούσε για ομηρία των συμβασιούχων. «Οι όμηροι τώρα, απελευθερώνονται με τη μέθοδο των απολύσεων», δήλωσε ο κ. βούγιας.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε το γεγονός ότι καμία εφημερίδα της συμπρωτεύουσας δεν αφιέρωσε το πρώτο της θέμα στην επίσκεψη Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν προσκόμισε τίποτα καινουριο και περιορίστηκε σε μια απλή καταγραφή των έργων χωρίς χρονοδιαγραμματα και χωρίς αναφορά σε πόρους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή