Αύριο η διακήρυξη της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2004 15:43
A- A A+

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα παρουσιάσει αύριο το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο την διακήρυξη του κόμματός του για τις ευρωεκλογές, παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μαρτενς, των πρέσβεων των χωρών της Ε.Ε., των βαλκανικών χωρών και των ΗΠΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος ανέφερε πως στη διακήρυξη καταγράφονται οι θέσεις και οι στόχοι της ΝΔ για το ποιά Ευρώπη θέλουμε, ποιά θέση της Ελλάδας επιδιώκουμε, τί σημαίνει για κάθε πολίτη η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοινώθηκαν οι περιοδείες του κ. Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το Ηράκλειο της Κρήτης στις 2 Ιουνίου, την Πάτρα στις 4, τη Θεσσαλονίκη στις 7 και θα μιλήσει στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σπύρος Βούγιας δήλωσε ότι είναι θετικά τα μηνύματα για το ευρωψηφοδελτίο του ΠΑΣΟΚ από την κοινωνία, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, ενώ επανήλθε και στο θέμα του debate εκφράζοντας σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο πρωθυπουργός αποδέχεται την πρόταση του κ. Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Βούγιας τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό σε όλα τα θέματα, χωρίς να θέτει προϋποθέσεις και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπαναχωρήσει ο κ. Καραμανλής.

Ο κ. Ρουσόπουλος διευκρίνισε πως ο πρωθυπουργός είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ελεύθερη τηλεοπτική αναμέτρηση ουσίας.

Το πρωί η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τόνισε σε συγκέντρωση συνταξιούχων ότι στις ευρωεκλογές πρέπει να τιμωρηθούν οι δυνάμεις που υπερασπίζονται την Ε.Ε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή