Περίπτερα της ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός

Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 14:59
UPD:15:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Την έκθεση του CERN στο περίπτερο 14, αλλά και τα νέου τύπου ΚΕΠ επισκέφθηκε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του στο χώρο της 79ης ΔΕΘ.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε ακόμη το περίπτερο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησε την ίδρυση επιχείρησης, μέσω της υπηρεσίας μιας στάσης.

Κατά την ομιλία του νωρίτερα στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων της Έκθεσης ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση των εκθετών της διοργάνωσης, εκ των οποίων, όπως σημείωσε, το 35% συμμετέχει για πρώτη φορά στην ΔΕΘ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η πόλη επέστρεψε, η Ελλάδα επιστρέφει, τα Βαλκάνια και ο κόσμος ανακαλύπτουν ξανά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας. Όπως είπε ο κ. Τζήκας, επόμενος στόχος μετά την ενοποίηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα, τη λήψη της τελικής απόφασης για τις νέες εκθεσιακές και συνεδριακές υποδομές, αλλά και την αναβάθμιση της Γενικής Έκθεσης του Σεπτεμβρίου και των κλαδικών διοργανώσεων, είναι η διεθνοποίηση της εταιρείας. «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διεθνή δικτύωση και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε έναν ‘οδικό χάρτη’ για την είσοδό μας στη διεθνή αγορά και τα προτεινόμενα επιχειρησιακά μοντέλα» τόνισε.

Σημειώνεται ότι η 79η ΔΕΘ θα είναι σήμερα ανοιχτή έως τις 22:00 μ.μ, το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ και η οικογενειακή κάρτα 10 ευρώ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή