Πέθανε η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Τζόαν Ρίβερς

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 01:31
UPD:02:43
A- A A+

H ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια του αμερικανικού τηλεοπτικού σόου «Fashion Police», Τζόαν Ρίβερς, πέθανε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Πριν από λίγες μέρες η Ρίβερς έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο για μια συνηθισμένη επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ανακοπή καρδιάς την ώρα του χειρουργείου ενώ αντιμετώπιζε μία μικρής σημασίας ενδοσκοπική διαδικασία.
Η Τζόαν Ρίβερς γεννήθηκε το 1933 στο Μπρούκλιν, ως Τζόαν Αλεξάνδρα Μολίνσκι (ήταν κόρη Εβραίων εκ Ρωσίας), και από τη δεκαετία του 1950, που άλλαξε το όνομά της, ασχολήθηκε με το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ το 1968 είχε συμμετάσχει στην ταινία «The swimmer» με τον Μπαρτ Λάνκαστερ.

Ήταν γνωστή για τα σχόλιά της, τα οποία συχνά προκαλούσαν οργή. Πρόσφατα χαρακτήρισε τον Μπαράκ Ομπάμα ομοφυλόφιλο και την Μισέλ Ομπάμα τρανσέξουαλ, την Αντέλ ζάμπλουτη χοντρή που πρέπει να αδυνατήσει, την Τζένιφερ Άνιστον εξαιρετικά πληκτική, ενώ για τον Μπόι Τζορτζ είχε πει ότι είναι αυτό ακριβώς που θέλει η Αγγλία, μια βασίλισσα που δεν ξέρει να ντυθεί.

EURONEWS

Η Τζόαν Ρίβερς δεν χαρίστηκε ούτε στον ίδιο τον εαυτό της αφού αναφερόμενη στις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις της, είχε πει: «Έχω κάνει τόσο πολλές πλαστικές που όταν πεθάνω θα δωρίσουν το σώμα μου στην Tupperware».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς