Πόλο: Στον όμιλο της Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 14:04
UPD:14:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Στον Α΄ όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Ρώμη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την κάτοχο του τίτλου Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), την Μπρέσια (Ιταλία), την Έγκερ (Ουγγαρία) και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά, ξεκινούν δε τις υποχρεώσεις τους στις 29 Νοεμβρίου στην Ιταλία με αντίπαλο την Μπρέσια.

Από τον όμιλο του Ολυμπιακού, λόγω της παρουσίας της Μπαρτσελονέτα θα δοθούν μόνο δύο εισιτήρια για το φάιναλ-6 της Βαρκελώνης ενώ από τον Β΄, στον οποίο μετέχουν οι, Παρτιζάν (Σερβία), Γιουγκ (Κροατία), Γαλατά (Τουρκία), Σπαντάου (Γερμανία) και άλλες δύο ομάδες από τα προκριματικά, θα προκριθούν τρεις.

«Όταν ολοκληρωθεί το παζλ του ομίλου θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Δυστυχώς και φέτος έχουμε στον όμιλο μας την Μπαρτσελονέτα, η οποία μας κόβει ένα εισιτήριο πρόκρισης. Σίγουρα θα περιμένουμε από τα προκριματικά μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με στόχο την πρόκριση» σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις