Johnnie Walker Blue: Ενα στοίχημα μεταξύ δύο ανδρών

Advertorial
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 13:35
UPD:15:03
A- A A+

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα είναι η νέα καμπάνια του Johnnie Walker Blue, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Τζουντ Λο και Τζιανκάρλο Τζιανίνι.

Η μικρού μήκους ταινία «The Gentleman’s Wager», που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο και είναι γυρισμένη στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, έχει ως σκηνοθέτη και παραγωγό τον Τζέικ Σκοτ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός στοιχήματος, μεταξύ δύο ανδρών, οι οποίοι αγωνίζονται για την προσωπική τους πρόοδο, μέσα από την αναζήτηση μιας πραγματικά σπάνιας εμπειρίας.

Ο Τζουντ Λο έχει το ρόλο του νέου και τολμηρού, που παλεύει για να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί, ενώ ο Τζιανκάρλο Τζιανίνι υποδύεται έναν έμπειρο άνδρα, που δεν υποκύπτει εύκολα σε πειρασμούς, με την παρουσία και των δύο να χαρακτηρίζεται αριστοκρατική.

Αντικείμενο του πόθου, για τους δύο άνδρες, αποτελεί ένα σπάνιο ιστιοπλοϊκό, κατασκευασμένο το 1928.

Το στοίχημά τους, ένας χορός, θα φέρει το ιστιοπλοϊκό στα χέρια του Τζουντ Λο, αποδεικνύοντας ότι ορισμένα πράγματα δεν αγοράζονται με χρήματα, αλλά αξίζει να τα διεκδικεί κανείς με πάθος.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του στην ταινία, ο Τζουντ Λο επισημαίνει: «Η ταινία αναφέρεται στη βελτίωση και την πρόοδο, κάτι που προσπαθώ να κάνω τόσο στη δουλειά, όσο και στην καθημερινή μου ζωή. Έπρεπε να μάθω νέα πράγματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αυτό, σε συνδυασμό με τα μέρη που επισκεφθήκαμε, παράλληλα με τη συνεργασία μου με τους Τζέικ και Τζιανκάρλο, αποτελεί μία πραγματικά σπάνια εμπειρία».

Ο ώριμος χαρακτήρας του Johnnie Walker Blue, η διακριτική αίσθηση καπνού και η ελαφρώς γλυκιά γεύση από σταφίδα, κάνουν το μίγμα του μοναδικό.

Μια πρώτη γουλιά απελευθερώνει αμέσως στο στόμα όλα τα βελούδινα αρώματα από φουντούκι, μέλι, ροδοπέταλα, σέρυ και πορτοκάλι, ενώ η δεύτερη γουλιά φανερώνει κρυμμένα μυστικά, όπως η γεύση του κουμκουάτ, ο αρωματικός καπνός, το σανταλόξυλο και η μαύρη σοκολάτα.

Μέχρι που θα φτάνατε εσείς, για ένα ποτήρι Johnnie Walker Blue;

Μάθετε περισσότερα εδώ:

 
 
 
 
 
Sponsored by johnnie walker blue

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή