Ισπανία: Συντριβή της Ρεάλ στο «Ανοέτα»

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 00:31
UPD:09:17
EPA/Javier Etxezarreta
A- A A+

«Βαριά» ήττα γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ανοέτα» από τη Σοσιεδάδ με 4-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «μερένγκες», που στα πρώτα 11 λεπτά προηγήθηκαν με 2-0, χάρις στα γκολ των Ράμος και Μπέιλ.

Όλα έδειχναν ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έκαναν περίπατο απέναντι στους Βάσκους, αλλά η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική και απρόσμενη. Πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τους Μαρτίνεθ (35΄) και Θουθουρούτα (41΄). Ο ίδιος παίκτης στο 65΄ έδωσε το έναυσμα για την ολική ανατροπή, η οποία «σφραγίστηκε» στο 75΄ με το γκολ του Βέλα.

Το γκολ του Σάντρο στο 83΄ χάρισε τη μεγάλη νίκη, δεύτερη διαδοχική σε ισάριθμα παιχνίδια, στη Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ με 1-0 στο «Μαδριγάλ», ενώ ισόπαλο έληξε το ματς στη Γαλικία ανάμεσα στη Λα Κορούνια και στη Βαγεκάνο (2-2).

Πρωταγωνιστής τω φιλοξενούμενων ήταν ο Μπουένο που πέτυχε και τα δύο γκολ (40΄, 73΄), ενώ για τους γηπεδούχους ο Ροντρίγκες στο 7΄ είχε ανοίξει το σκορ, ενώ στο 90΄ ο Κουένκα με το πέναλτι που εκτέλεσε «έσωσε την παρτίδα» για την Κορούνια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις