Γερμανία: Παραπαίει το Αμβούργο

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 18:34
UPD:18:38
EPA/ARNE DEDERT
A- A A+

Χωρίς νίκη, για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική παρέμειναν στη Μπουντεσλίγκα, το Αμβούργο, η Στουτγκάρδη, η Βόλφσμπουργκ και η Βέρντερ Βρέμης.

Το μεγάλο...μπαμ έγινε στο γερμανικό Βορρά, όπου η νεοφώτιστη Πάντερμπορν νίκησε δια...περιπάτου το Αμβούργο με 3-0 και ήδη από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα δείχνει ότι κι εφέτος θα έχει σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή της.

Ο Κατσούνγκα στο 29΄, ο Βράντσιτς στο 68΄ και ο Στόπελκαμπ στο 87 ήταν οι σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Νέα γκέλα και για τη Στουτγκάρδη, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Κολονία με 2-0, χάρις στα τέρματα των Οσάκο (22΄) και Ουγιάι (33΄).  Για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη εφετινή νίκη.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Χοφενχάιμ (19΄ Φιρμίνο), κατάφερε με το Γκάλβες να ισοφαρίσει στο 59΄.

Δύο φορές προηγήθηκε στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ, αλλά η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης «απάντησε» ισάριθμες και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Ο Νάλντο στο 15΄ και ο Αμπολντ στο 79΄ πέτυχαν τα γκολ των «λύκων», ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αρχικά με το αυτογκόλ του Γιουνγκ στο 23΄, ενώ στο 85΄ ο Κάντλετς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εκτός ενδεκάδας της Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ωστόσο, οι «ασπιρίνες» επικράτησαν με 4-2 στη «Μπάι Αρίνα» της Χέρτα.

ΟΙ Βερολινέζοι, μάλιστα, προηγήθηκαν δύο φορές, αρχικά με το αυτογκόλ του Γεντβάι (24΄) και με το Σίμπερ στο 60΄. Ο Γεντβάι «πήρε το αίμα του πίσω» στο 50΄ όταν ισοφάρισε, ενώ στο 62΄ ο Σπάχιτς έκανε το 2-2.

Ο Μπραντ στο 74΄ και ο Μπελαραμπί στο 86΄ «σφράγισαν» το «τρίποντο» για τη Λεβερκούζεν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις