Γ. Αναστασίου: «Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 15:08
UPD:15:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

A- A A+

Σύνθημα πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, λίγα λεπτά μετά την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης στο Μονακό.

Η Αϊντόφεν, η Εστορίλ (Πορτογαλία) και η Ντιναμό Μόσχας δεν τρομάζουν το νεαρό τεχνικό των «πρασίνων», ο οποίος θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 5ου ομίλου.

Αναφερόμενος ξεχωριστά στις αντιπάλους του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε: «Η Αϊντχόφεν είναι μία πάρα πολύ καλή και νεανική ομάδα. Νίκησε τον Άγιαξ κι έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Τη γνωρίζουμε καλά. Το σημαντικό είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση όταν έρθει η ώρα να την αντιμετωπίσουμε.

Η πορτογαλική ομάδα είναι πάντα επικίνδυνη και πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν. Δεν είναι το μεγάλο όνομα, αλλά θεωρώ ότι ο όμιλός μας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ντιναμό είναι ένας αντίπαλος που δεν επιθυμούσαμε από το τέταρτο γκρουπ. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, ικανή για το καλύτερο. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας κι ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις