Μανωλάς: Εγώ είμαι το παρόν στη Ρόμα

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 17:22
UPD:17:24
EPA/LUCIANO ROSSI/AS ROMA

Φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα και δείχνει τον Κώστα Μανωλά ενώ προπονείται με τα χρώματα της Ρόμα.

A- A A+

Με περίσσευμα αυτοπεποίθησης εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρόμα, δηλώνοντας έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τόσο απαιτητικού πρωταθλήματος, όσο είναι το ιταλικό.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ υπογράμμισε ότι οι «τζαλορόσι» αποτέλεσαν εξαρχής την επιλογή του, μετά τις πληροφορίες που έλαβε από τους Βασίλη Τοροσίδη και Τραϊανό Δέλλα, παρά τις προτάσεις που είχε από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Γιουβέντους, μεταξύ άλλων.

«Ήθελα να έρθω στη Ρόμα. Πολύς κόσμος μου είπε καλά πράγματα. Με τις συμβουλές τους πήρα την απόφαση να έρθω εδώ. Αν είμαι έτοιμος να παίξω; Αυτό εξαρτάται από τον Γκαρσία. Είμαι έτοιμος 120%» είπε ο 23χρονος στόπερ. 

«Είχα προτάσεις από διάφορες μεγάλες ομάδες, που κρίνω σκόπιμο να μην αναφέρω αλλά μπορώ να πω ότι μία απ΄ αυτές ήταν η Γιουβέντους. Η απόφασή μου ήταν όμως να έρθω στη Ρόμα» συνέχισε.

«Ο Μπενατιά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά ανήκει στο παρελθόν. Εγώ είμαι το παρόν. Θα δουλέψω σκληρά για να μην απογοητεύσω την ομάδα. Η Ρόμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μένα. Δεν ξέρω εάν θα είμαι βασικός, αλλά θα δώσω τα πάντα, προκειμένου να καθιερωθώ» πρόσθεσε. 

Ο Μανωλάς τόνισε ότι «στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ένιωσα κατευθείαν πως είμαι μέλος μίας μεγάλης οικογένειας. Ο Τοροσίδης με έχει βοηθήσει πολύ σ΄ αυτό. Ξέρω ότι οι στόχοι της ομάδας είναι μεγάλοι, το πρωτάθλημα όμως είναι ο πρώτος, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις