Την πώληση του Μπενάτια περιμένει η Ρόμα για Μανωλά

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 12:27
UPD:12:32
EPA/LARRY W. SMITH

Ο Μαροκινός διεθνής ποδοσφαιριστής Μεχντί Μπενάτια (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μεχντί Μπενάτια από τη Ρόμα στην Μπάγερν Μονάχου, που αναμένεται να έχει επιτευχθεί το αργότερο ως αύριο, καθορίζει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας επρόκειτο να ταξιδέψει στη Γερμανία χθες για να ολοκληρώσει τη συμφωνία, αλλά η διαφορά των 5 εκ. ευρώ που εξακολουθεί να υφίσταται μεταξύ προσφοράς και ζήτησης για τον Μαροκινό αμυντικό άφησε καθηλωμένο τον Σαμπατίνι στην Τριγκόρια.

Ταυτόχρονα, η Ρόμα ελπίζει ότι έστω in extremis μπορεί να υπάρξει πρόταση και από άλλες ομάδες, όπως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα αυξήσει την πίεση προς την Μπάγερν, από την οποία η περυσινή δευτεραθλήτρια Ιταλίας αξιώνει ποσό 30 εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Ο Σαμπατίνι ελπίζει πως σήμερα ή το αργότερο ως αύριο θα έχει ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό για τον Μανωλά, με τον ιταλικό Τύπο να εκτιμά ότι το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 11 εκ. ευρώ.

Ως εναλλακτική επιλογή ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, έχει τον Μπάσα της Λιλ, αν και ο Μαυροβούνιος θα μπορούσε να αποκτηθεί μαζί με τον Έλληνα διεθνή στόπερ, παρά τον τραυματισμό στο δεξί οπίσθιο μηριαίο που θα τον αφήσει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις