Γερμανία: Χωρίς εκπλήξεις η πρεμιέρα

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 18:25
UPD:18:27
REUTERS/FABIAN BIMMER

Το Ανόβερο απέδειξε ότι κι εφέτος θα είναι μία αρκετά υπολογίσιμη ομάδα, καθώς στην πρεμιέρα έφερε τα πάνω κάτω και νίκησε τη Σάλκε με 2-1.

A- A A+

Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη συνεχίστηκε σήμερα η 1η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, με το Ανόβερο να πετυχαίνει τη μεγάλη νίκη επί της Σάλκε με 2-1.

Σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία απέσπασε η Βέρντερ Βρέμης, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Χέρτα στο 47΄, αλλά κατάφερε πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου να ισοφαρίσει και να φύγει με το βαθμό από το Βερολίνο (2-2).

Ο Ζούλιαν Σίμπερ στο 16΄ και 47΄ έβαλε μπροστά τους «πρωτεουσιάνους», αλλά οι «πράσινοι» δεν...παραδόθηκαν. Στο 53΄ μείωσαν με το Μουλονγκοτι και στο 55΄ ισοφάρισαν με τον Φράνκο ντι Σάντο.

Το Ανόβερο απέδειξε ότι κι εφέτος θα είναι μία αρκετά υπολογίσιμη ομάδα, καθώς στην πρεμιέρα έφερε τα πάνω κάτω και νίκησε τη Σάλκε με 2-1.

Οι «βασιλικοί μπλε» μπήκαν μπροστά στο σκορ με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, χάρις στο γκολ του Χούντελααρ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Στο 67΄ ισοφάρισαν με τον Πριμπ και στο 70΄ ο Χοσέλου ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκηνικού.

Σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, η Χοφενχάιμ έβαλε τις βάσεις για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί της Αουγκσμπουργκ με το τελικό 2-0.

Ο Σάλαϊ στο 33΄ και ο Ελιουνούσι στο 35΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, που μπήκαν με το...δεξί στη νέα μπουντεσλίγκα.

Το γκολ του Σεφέρογιτς στο 15΄ ήταν αρκετό για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Φράιμπουργκ, ενώ στο 0-0 έμειναν Κολονία και Αμβούργο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις