ΣΥΡΙΖΑ: Εκ νέου στον «πάγο» το αντιρατσιστικό

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 12:39
UPD:12:42
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την πλήρη αντίθεσή της με την αναβολή της συζήτησης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου εκφράζει με ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου.

Στην ανακοίνωσή της η κ. Κατριβάνου υπογραμμίζει ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως το πιο «παγωμένο» και αποσυρμένο νομοσχέδιο των τελευταίων ετών.

Τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην τοποθέτησή του ότι η θέσπιση αντιρατσιστικής νομοθεσίας ήταν ένα βήμα απαραίτητο, καθώς θα έδινε ένα μήνυμα στην κοινωνία: ότι η πολιτεία θεωρεί προτεραιότητα την αντιμετώπιση του ρατσισμού.

Κατά την κ. Κατριβάνου η κυβέρνηση εμφανίζεται να στέλνει στην κοινωνία το μήνυμα ότι η πάταξη του ρατσισμού είναι πολυτέλεια, αν όχι ανεπιθύμητη, γι’ αυτήν, και μπορεί να αναβάλλεται διαρκώς.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι «ο κ. Μπαλτάκος - ο οποίος δήλωσε χθες ότι «το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί νομικό έκτρωμα επιστροφής στον σκοταδισμό του μεσαίωνα» -, λοιπόν, και το πνεύμα του,  ζουν και βασιλεύουν και αυτά είναι που μας επιστρέφουν στον Μεσαίωνα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή