Εθνική Ομάδα: Εκτός ο Καϊμακόγλου

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 20:56
UPD:21:12
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο τραυματισμός του Καϊμακόγλου φόβησε προς στιγμή τους ανθρώπους της εθνικής, αλλά οι εξετάσεις που έβγαλε ήταν καθαρές κι έτσι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου θα αγωνιστεί αύριο στην Κωνσταντινούπολη η εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στην Τουρκία, στο τελευταίο φιλικό ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο διεθνής φόργουορντ χτύπησε στο χέρι και για προληπτικούς λόγους ο Φώτης Κατσικάρης δεν τον πήρε στην αποστολή που αναχώρησε για τη γειτονική χώρα.

 

Ο τραυματισμός του Καϊμακόγλου φόβησε προς στιγμή τους ανθρώπους της εθνικής, αλλά οι εξετάσεις που έβγαλε ήταν καθαρές κι έτσι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πριν την αναχώρηση της Εθνικής για την Τουρκία είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις