Ρουσόπουλος: «Η ΝΔ δεν πρόκειται να κομματικοποιήσει το κράτος»

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2004 14:29
UPD:15:47
A- A A+

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να κομματικοποιήσει το κράτος, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών», υπογράμμισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει τον πιθανό ρόλο που μπορεί να έχει το κόμμα στη λειτουργία της κυβέρνησης.

Ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως «δεν υπάρχουν κρυμμένα χαρτιά στην πολιτική της κυβέρνησης», απαντώντας σε σχετικό σχόλιο του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ. Προηγουμένως ο κ. Βούγιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επανιδρύσει το κομματικό κράτος για να τακτοποιήσει «τα δικά της παιδιά».

Ο κ. Ρουσόπουλος υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά προεξοφλούσε ότι η ΝΔ θα διορίσει «τα δικά της παιδιά» στη δημόσια διοίκηση, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου πρόσφατα στη Βουλή παρατήρησε πως η κυβέρνηση δεν έχει ικανά στελέχη και άρα κρατά στη διοίκηση «τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ».

«Τί ισχύει από τα δύο αυτό που λέει ο κ. Βούγιας, ή αυτό που λέει ο κ. Παπανδρέου;» αναρωτήθηκε ο κ. Ρουσόπουλος. «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους και εμείς θα απαντήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, απαντώντας στον κ. Βούγια οποίος είχε κάνει λόγο για αδυναμία διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα.

«Η κυβέρνηση εργάζεται και λύνει προβλήματα, που υπήρξαν άλυτα για πολλά χρόνια», επισήμανε, αναφέροντας την περίπτωση των Ολυμπιακών έργων, των κοινωνικών προβλημάτων, των πανωτοκίων, των πλειστηριασμών και των συντάξεων.

Η κυβέρνηση, προσέθεσε ο κ. Ρουσόπουλος, ασχολήθηκε με το Κυπριακό, βελτίωσε τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, διαμόρφωσε νέο νομοθετικό πλαίσιο για την πάταξη της γραφειοκρατίας, για την επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων, ενώ τέλος κατέγραψε με ακρίβεια την κατάσταση της οικονομίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή