Στη μάχη των ευρωεκλογών

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2004 16:28
A- A A+

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και η αντιπαράθεση επικεντρώνεται σε ζητήματα εσωτερικής πολιτικής.

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να κομματικοποιήσει το κράτος, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών», υπογράμμισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Βούγια, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για αθέτηση υποσχέσεων, έλλειψη συντονισμού και αδυναμία διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για προσπάθεια τακτοποιήσης των «δικών της παιδιών».

Το ΠΑΣΟΚ δεν επιδιώκει ρεβάνς στις ευρωεκλογές και δεν θέλει χαλαρή ψήφο, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σπύρος Βούγιας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, που θα συναντηθεί στις 7 μ.μ. με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε χθες επίθεση εφ' όλης της ύλης εναντίον της κυβέρνησης, και ζήτησε ενότητα και μαχητικότητα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Θριάσειο Νοσοκομείο http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/06/03/919927.htm , και στις 12 μ.μ. είχε συνάντηση με την αναπληρωτή υπουργό πολιτισμού, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναλύοντας τις θέσεις του κόμματος για την Παιδεία, τόνισε ότι μπροστά στις ευρωεκλογές κριτήριο ψήφου είναι οι συνέπειες που έχει η ενσωμάτωση της Ελλάδας στην Ε.Ε. και πάνω στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στο Ζάππειο, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος απηύθυνε πρόσκληση προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι ακολουθούν την ίδια πολιτική, ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός προς το ΚΚΕ.

Σήμερα, το πρώτο Τμήμα του Αρείου Πάγου θα εξετάσει την ένσταση του ΔΗΚΚΙ για τον αποκλεισμό του από τις ευρωεκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή