Ολυμπιακός: Η αποστολή για το φιλικό με τη Φενερμπαχτσέ

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014 18:15
UPD:18:23
USA Today Sports/Brace Hemmelgarn

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για το αυριανό φιλικό με τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, το οποίο είναι το τελευταίο τεστ των «ερυθρολεύκων» πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Χοσέ Χολέμπας γυμνάστηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, όχι όμως και οι Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας (αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), Γιάννης Μανιάτης (δεν προπονήθηκε, στο πλαίσιο αποφόρτισης και ξεκούρασης), οι οποίοι κρίθηκε ότι πρέπει να προφυλαχθούν. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Ιμπραΐμ Αφελάι, ενώ στους παίκτες που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής συμπεριλαμβάνεται ο «Τσόρι» Ντομίνγκες, μαζί με τους Τάσο Αυλωνίτη και Δημήτρη Κολοβό.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέβας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα. Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα για την Κωνσταντινούπολη, ενώ όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν αύριο κανονικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις