«Παράθυρο» Γ. Καρατζαφέρη σε συνεργασία με τη Ν.Δ.

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 11:44
UPD:12:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
A- A A+

«Δεν τίθεται θέμα επιστροφής» στη ΝΔ ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δηλώνοντας ωστόσο ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας υπό τον όρο να υπάρξει αλλαγή πολιτικής.

«Με παρρησία καταθέτω ότι έχω τις περισσότερες πλακέτες από όποιον βουλευτή της Ν. Δ. Έχω τις δικές μου κομματικές περγαμηνές. Έχω όμως και 14 χρόνια σε μια άλλη προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Θα πάμε ίσως σε συνεργασία και όχι σε απορρόφηση. Άρα λέμε ξεκάθαρα πάμε να αλλάξουμε την πολιτική και να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς διαβλέπει ότι αυτή η πολιτική δεν έχει μακριά ποδάρια. Σε αυτή την προσπάθεια θα μπορούσα να βοηθήσω, σε μια άλλη πολιτική (…)Σε μια αλλαγή πολιτικής είμαι παρών», πρόσθεσε.

«Αν υπάρξει προσαρμογή σε μια άλλη πολιτική, είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την άλλη πολιτική. Την σημερινή πολιτική αρνούμαι να την υπηρετήσω», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι πρέπει «να υπάρξει και κάποιο όχι, όχι όλο ναι».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι ο Αλ. Τσίπρας θα ήταν «μια οδυνηρή περιπέτεια για τη χώρα», ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

«Ο κ. Τσίπρας με ενοχλεί λίγο. Δεν μπορεί να δηλώνει άθεος, να αρνείται το μυστήριο της βάπτισης και την ίδια ώρα να πηγαίνει στο Άγιο Όρος και να ζητά να μείνει μόνος. Αν ανακάλυψε την Παναγία στα 40, είναι θαύμα. Αυτό στο χωριό μου το λένε θεομπαίχτη. Προκειμένου να κερδίσει ψήφους, παριστάνει τον ορθόδοξο. Δικαίωμα του. Εγώ δεν θέλω τον κ. Τσίπρα», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο χθεσινής του συνέντευξης ο υπουργός Υγείας, Μ. Βορίδης απηύθυνε προσκληση συνεργασίας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, σημειώνοντας ότι «αυτή τη στιγμή όπου ανοίγει μία ευρύτερη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυατά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή