ΕΣΕΕ: Από 18 Αυγούστου οι αιτήσεις για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο»

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 11:14
UPD:11:19
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Από 18 έως 25 Αυγούστου 2014 θα γίνονται δεκτές στην ΕΣΕΕ οι αιτήσεις από ενδιαφερόμενους νέους επωφελούμενους για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο για Ανασφάλιστους Εμπόρους», όπως ανακοίνωση η  Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν στην ΕΣΕΕ. Δικαιούχοι μπορούν να είναι έμποροι που έχουν χάσει την εμπορική ιδιότητα (πτωχευμένοι), υπό πτώχευση ή έχουν κλείσει τα καταστήματά τους λόγω της κρίσης, ή οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αδράνεια και να είναι μόνιμοι κάτοικοι λεκανοπεδίου Αττικής.

Σε περιπτώσεις που υπάρχουν δικαιούχοι με προβλήματα υγείας θα πρέπει να προκύπτει από σχετική γνωμάτευση ή πιστοποιητικό Δημοσίου Νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να είναι δικαιούχοι, ταυτοχρόνως, της βοήθειας του «Κέντρου Αλληλεγγύης» του Δήμου Καλλιθέας που εδρεύει στην οδό Ναυσικάς 5 και της βοήθειας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και του Δήμου Καλλιθέας ή άλλων κοινωνικών παντοπωλείων ή διαφόρων παρεμφερών κέντρων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή