Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό, Ολυμπιακός-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 23:49
UPD:23:54
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην UNISEF.

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποθεώνεται από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και να δέχεται τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος των Βάσκων, έχασε πολλές ευκαιρίες και το μόνο που του έλλειπε ήταν το γκολ.

Οι παίκτες του Μίτσελ ήταν ορεξάτοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία των Ισπανών, αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Η έλλειψη ενός γκολτζή ήταν εμφανέστατη σε ένα ακόμη παιχνίδια προετοιμασίας, ενώ το ερχόμενο Σάββατο οι πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη Φενερμπαχτσέ, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλη διάθεση στο ματς, αλλά η Αθλέτικ ήταν η ομάδα που στα πρώτα 15 λεπτά είχε τον έλεγχο του ματς. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του ματς, άρχισε να απειλεί την εστία τω Βάσκων και με τον Τσόρι Ντομίνγκες στα μεγάλα κέφια, αλλά και τους Μαζουακού-Ντοσεβί να δημιουργούν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμεων, η ελληνική ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Η Αθλέτικ ήταν πολύ καλή στο ξεκίνημα της επανάληψης, εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, πίεσε πολύ την εστία του Μέγερι και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Μετά το πρώτο 15λεπτο, όμως, ήταν η σειρά του Βαλβέρδε να κάνει αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να ανακτήσουν και πάλι τα ηνία του αγώνα και να απειλήσουν σε τρεις περιπτώσεις.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο (46' Μέγερι), Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουΐ), Παπαδόπουλος (46' Μποτία), Αμπιντάλ (69' Αυλωνίτης), Μαζουακού (67' Βούρος), Μανιάτης (69' Μπουχαλάκης), Σάμαρης (59' Εντινγκά) Ντοσεβί (58' Γκαζαριάν), Φουστέρ (59' Σαβιόλα), Ντομίνγκες (46' Κασάμι), Διαμαντάκος (58' Κολοβός).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Μπαλενθιάγα (46' Ακέτσε), Λαπόρτ (46' Σαν Χοσέ), Γουρπέγι (79' Ετσεΐτα), Ουνάι (46' Μπενιάτ), Ρίκο, Ιτουράσπε (63' Μοράν), Αντούριθ (46' Γκιγιέρμο), Μουνιαΐν (46' Σουσαέτα), Ιμπάι (63' Βιγκουέρα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις