«Κατά της χαλαρής ψήφου. Με το ΚΚΕ καλύτερα...»

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2004 21:46
A- A A+

«Γυρίστε την πλάτη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Με το ΚΚΕ καλύτερα...», έκλεισε την ομιλία της η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην αποψινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Πεδίον του ¶ρεως.

Αναφερόμενη στη ΝΔ, είπε ότι «δεν ωφελεί να βγει κερδισμένη από τις ευρωεκλογές», γιατί «είναι πανέτοιμη να χρησιμοποιήσει την ψήφο σας για να περάσει νέα καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων»

Για το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «δεν πιάνει τόπο η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Η ηγεσία του στο σύνολό της έχει εγκαταλείψει εδώ και πολλά χρόνια θετικά και χρήσιμα για το λαό συνθήματα. Το αντιλαϊκό της έργο δεν διαγράφεται».

«Η με την Ε.Ε. κατά των λαών, ή με τους λαούς κατά της Ε.Ε. Δεν υπάρχει μέση λύση», υποστήριξε και τάχθηκε κατά της λεγόμενης «χαλαρής ψήφου» τονίζοντας ότι η αποχή στηρίζει το σημερινό συσχετισμό δύναμης.

Στους συγκεντρωμένους απηύθυναν χαιρετισμό ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ Θ. Παφίλης, ο Αριστοφάνης Γεωργίου, πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου του ΑΚΕΛ και η κ. Μανουέλα Μπεναρντίνο, μέλος της ΚΕ του Πορτογαλικού ΚΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή